Kozmetički salon "DIVA" Ul. Ljudevita Gaja 4A, 10430, Samobor
NAZOVITE NAS: +385 (0)1 3363 142

Masaže zdravlja i ljepote

raindrop masaza

RAINDROP MASAŽA – Ova nježna aromaterapeutska masaža leđa specifična je po direktnom kapanju čistih eteričnih ulja na kralježnicu. Autor ove tehnike je američki aromaterapeut Garry Young koji je inspiraciju pronašao u tradiciji američkih Indijanaca koji su za podizanje energije tijela i duše koristili esencije raznih ljekovitih biljaka i kapali ih direktno na kralježnicu i razmazivali orlovim perom. Danas ovu tehniku kombiniramo sa masažom stopala. Kao rezultat imamo opuštanje mišića, antistres djelovanje, podizanje imuniteta, djelovanje protiv glavobolje, umora, i oslobađanje od toksina. Djeluje antibakterijski i antivirusno, te vrlo uspješno djeluje na simptome iskrivljenih kralježnica. Zbog koncentracije eteričnih ulja nije pogodna za trudnice i dojilje.

 

Klasična “Diva” masaža tijelaUključuje masažu cijelog tijela čak i masaže lica i vlasišta. Pretežno je opuštajućeg karaktera, pa je tako i sam tempo masaže srednje sporiji i pritisak je srednje jačine. Radi maksimalnog učinka poželjno je savjetovanje sa maserom, radi dogovora o jačini pritiska i problematičnim dijelovima tijela. Ovom masažom potičemo cirkulaciju, otpuštamo bol i grčeve u mišićima, te energiziramo tijelo.

Hot stone masaža – razvijena na temelju drevnih tradicija. Kombinira toplo i vrlo toplo kamenje specijalnog vulkanskog podrijetla koje dugo zadržava postignutu temperaturu, s hladnim kamenjem. Hot stone masaža jedinstvena je tehnika koja omogućuje prožimanje termodinamičkih blagodati bazaltnog kamenja i blagotvornih svojstava eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj u kojem se sjedinjuju energija Zemlje i moć eteričnih ulja. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju toksične tvari. Masaža kamenjem prikladna je za one koji se žele osloboditi napetosti i grčeva u mišićima.

Deep tissue masaža – Ovim načinom masiranja nastoji se fokusirati na najdublje mišiće i vezivna tkiva u tijelu. Tijekom masiranja obično se koriste laktovi kojima se opuštaju mišići.Masaža se preporuča klijentima koji vole jaču i dublju masažu. Dubinska masaža koristi se za ublažavanje ozljeda.

Anticelulitna masaža – Masaža uključuje tretiranje kritičnih zona na način da eliminira nakupine toksina, masnih stanica i vode. Ovom stimulirajućom i intenzivnom masažom potičemo cirkulaciju krvi i limfne tekućine, razbijamo celulit, te povećavamo tonus i glatkoću kože. Tretman preporučamo jednom mjesečno za održavanje dobre linije, a posebno nakon anticelulitnih Body-wrap tretmana.

Chair masažaOpuštajuća masaža koja pokriva najnapetija područja tijela: vrat, ramena, leđa, ruke i dlanove. Izvodi se na specijalno dizajniranim stolicama, preko odjeće, bez upotrebe ulja za masažu i traje oko 15 min. Izuzetno je djelotvorna kod sprečavanja stresa, bolova u kralježnici i umora, a kombinira najbolje masažne tehnike klasične masaže, akupresure i Shiatsu masaže. Idealna za osobe koje obavljaju uredske poslove.