Kozmetički salon "DIVA" Ul. Ljudevita Gaja 4A, 10430, Samobor
NAZOVITE NAS: +385 (0)1 3363 142
studio ljepote3

STUDIO LJEPOTE

Studio ljepote – nastanak
Zamisao o vlastitom Studiu ljepote postojala je u srcu gđe Ružice Burić-Krpan, više medicinske sestre i dipl.kozmetičara i pedikera kroz 14-godišnju praksu u toj struci.

U toj zamisli joj se pridružuje kćer Iva Burić Mogulić, također majstor kozmetičar koja svoj interes proširuje na područje make-upa te vrlo brzo postaje promotor i vizažist za renomirane kuće poput Pupe, Revlona, Artdeco-a i Martimexa.

Iva Burić Mogulić

Iva Burić Mogulić

Ambiciozna Iva se odlučuje na višemjesečno usavršavanje u SAD-u gdje upija potrebna znanja u američkom Spa centru, te njih dvije 2005. godine ostvaruju svoju veliku želju i otvaraju Studio ljepote “Diva”, koji se danas nalazi na pristupačnoj samoborskoj lokaciji, u Gajevoj 4.

U kozmetičkom studiu Diva, gđa Ružica i Iva se stručno i s veseljem posvećuju svakom klijentu jer rade posao koji vole i koji ih ispunjava. Sadržaji koje nude u svojem Studiu obuhvaćaju kompletnu njegu lica i tijela s čitavom lepezom poželjnih, opuštajućih masaža te medicinskom pedikurom.

Stalna edukacija, opremljenost i angažman, prepoznati su i nagrađeni ne samo od strane žena koje su se prepustile rukama studia “Diva” već i od strane javnih medija (tiskani mediji, rad na Obiteljskom radiu- chair masaža) i struke.

Iva Burić Mogulić je majstor kozmetičar te je također bila i potpredsjednica sekcije frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Samobor, a njezino “make-up” umijeće okrunjeno je i nagradom struke – prvim Zlatnim ružem Udruženja obrtnika grada Zagreba.